Solgt: Lancia Delta Platinum 150 HK benzina

Jeg vurderer å selge min Lancia Delta Platinum 150 HK benzina. Bilen er kjøpt ny i Norge og jeg mener at dette var den aller første Delta serie III som ble solgt i Norge, registrert 24/10 2008.

2008 Lancia Delta selges

Jeg har et sterkt ønske om at bilen skal overtas av noen som vet hva Lancia er, og vil derfor legge den ut på dette forum før jeg eventuelt prøver finn.no.

Jeg har naturligvis litt blandede følelser når bilen legges ut. Det er intet som tilsier at den ikke vil fungere som bruksbil i mange år fortsatt, og det er ikke mulig å få en nyere/mindre brukt Lancia. Grunnen til at jeg vurderer salg, er at når jeg ser i krystallkulen, så er det ting som tilsier at dersom jeg har som MÅ-krav at en bil skal ha maksimalt 9 kg dødvekt pr. hestekraft og manuelt gear, så begynner jeg å få det travelt om jeg skal ha en ny bil. Alternativet er jo selvfølgelig å beholde Lanciaen, bruke den opp, og satse på at det finnes noe nyere brukt på markedet som tilfredsstiller MÅ-kravet den dagen jeg MÅ bytte.

En forutsetning for å kjøpe ny bil er at Lanciaen kan selges. Det er lenge siden en slik bil har vært til salgs på finn.no, så det er vanskelig å vurdere verdien i dagens marked. Jeg mener at 60.000,- er en fornuftig pris. Bud under 55.000,- vil ikke bli vurdert.

Lanciaen fremstår som pen, har kun kjørt 77.000 km og har hatt en eier siden ny. Bilen er EU-godkjent frem til 31.03.2022 og har nylig hatt stor service med bytte av registerreim.

Jeg er i gang med å gå over bilen for å optimalisere den kosmetisk, og som det fremgår på bildene så gjenstår fortsatt litt omgang med Autosol på chromdelene og plastfornyer på de svarte plastdelene på karosseriet. Interiøret er i skinn/alcantara, og helt uten synlig slitasje. Har ikke fått støvsugd og ryddet inni bilen enda, men skal ta bilder når dette er utført.

Felgene har, som fremgår av bildene, noen bruksspor. Jeg antar at jeg kan få dem enda litt penere, men de vil ikke bli lakkert før salg. Det medfølger piggfrie vinterdekk på aluminiumsfelg. Disse felgene har også bruksspor.

Jeg har hund, og typisk for en hund, er at den gjerne lukter hund. Jeg har derfor kjøpt et Ozon apparat, men ikke tatt det i bruk ennå. I følge det som skrives om slike apparater, så skal de fungere bra, så jeg satser på at bilen er uten hundelukt når den legges frem for salg.

Kontakt: Frode Høie
Epost: sveinhoegda@hotmail.com
Telefon: 486 07 532

2008 Lancia Delta selges

2008 Lancia Delta selges

Logg inn