Italiensk vårslipp hos Autovia 11. mai 2019

Banker ditt hjerte for italienske biler?

Vi inviterer alle med italienske bilhjerter til Vårslipp hos Autovia 11. mai 2019 fra kl. 10. Det årlige vårslippet har blitt ett sikkert vårtegn for det italienske bilklubbmiljøet. Arrangementet er åpent for alle og det er gratis. Du trenger ikke være medlem av noen klubb eller ha den raskeste og blankeste bilen for å komme.

Vårslipp hos Autovia, mai 2018

Vårslipp hos Autovia, mai 2018

Bildet ovenfor er hentet fra en video fra fjorårets vårslipp.

Klubb Alfa Romeo Norge, Abarthisti Norge, Norsk Fiatregister og Norsk Lanciaklubb stiller hvert år ut flere biler i alle årsklasser og prisklasser. Alle biler har en historie og eierne deler både denne og andre erfaringer med glede denne dagen.

I tillegg blir det kåring av stevnets gjeveste kjøretøy, foodtruck med italienske spesialiteter og ikke minst gode tips på veien fra Autovias erfarne detailer Christian Havaska. Autovia viser deg mer enn gjerne både nye og brukte biler. Men, først og fremst håper vi at dette blir en hyggelig dag med godt vær, lave skuldre og flotte biler.

Velkommen!

Vårtur rundt Hurumlandet

Vårslippet avsluttes med en vårtur. Turen tar ca. 2 timer og beveger seg i det vakre og svingete landskapet – Hurumlandet rundt. De som vil, avslutter med pizza hos Smak av Italia i Slemmestad. Der serveres også en italiensk antipasti til alle som bestiller pizza og drikke.

Vi kjører ca. kl. 14:30 samlet til Lierkroa, før vi kjører utover mot Holmsbu, hvor vi sneier nedenom sentrum for å vise oss frem. Deretter går turen videre langs vannet til Tofte og Filtvedt. Siste sted vi kjører innom blir Nærsnes, før vi ender opp i Slemmestad hos Smak av Italia.

Vårslipp hos Autovia - Hurumlandet rundt

Vårslipp hos Autovia – Hurumlandet rundt

Se detaljert kjørerute i Google Maps.

Vi minner om at det er viktig å følge tett på i kolonnen. Følg særlig godt med i speilet, slik at alle henger med bakover. Så langt det er forsvarlig, må dere forsøke å unngå at andre biler slipper inn i følget. Autovia har en bil foran og en bak. Vi ser for oss en hyggelig tur i fartsgrensen med lave skuldre og høy trivselsfaktor. Vi overorganiserer ikke dette. De som vil, blir med!

Mulighet for uformell påmelding med matreservering finnes på Autovias facebookside.

Vi håper at mange blir med på vårturen!

Logg inn