Hadeland GT (Gran Tur) 18. mai 2024

Det begynner å bli tradisjon at klubbens Hadeland GT-arrangement kombineres med folkefesten Bilens dag på Brandbu! Vi ankommer som vanlig Brandbu i samlet tropp, og parkerer i «begivenhetenes sentrum».

Og det er ikke bare vi som stiller med Lancia i Brandbu. I år vises nemlig også Valter Chr. Jensens fantastiske Lancia 037 under arrangementet!

Valter Chr. Jensens Lancia 037 under Nordisk Lanciatreff i 2016

Valter Chr. Jensens Lancia 037 under Nordisk Lanciatreff i 2016

Denne dagen blir Brandbu sentrum smekkfullt, og bare forhåndspåmelding sikrer deg en Lancia-utstillingsplass: Meld deg på til treffets primus motor, Torstein Tanum Morstad (ttmorstad@gmail.com eller telefon 415 11 634). Gjør det like godt med en gang, og senest onsdag 15. mai.

Senere på dagen får vi en kjøretur i den trivelige omegnen, som ender hjemme hos Torstein. Her blir det mulighet for å tilberede medbragt grillmat.

Bilens dag i Brandbu 2019

Bilens dag i Brandbu 2019

Felleskjøring fra Oslo-området starter fra YX-bensinstasjonen på Gjelleråsen kl. 9 (NB! ikke start fra Mortens Kro i år!). Alle deltagere møtes deretter på Esso-stasjonen på Jaren ca. kl. 09:50, før klubbkortesjen kjører til Brandbu sentrum.

Tur fra Gjelleråsen til Esso, Jaren

Tur fra Gjelleråsen til Esso, Jaren

Logg inn